De ins og outs af lån sammenligninger

Når du laver et lån sammenligning for de bedste køb der er flere funktioner til at sammenligne. De fire oftest overset, og måske de fire mest afgørende, er vilkårene for lånet, den kreditforsikring, du bliver nødt til at tage ud for lånet, og om der er en ballon betaling og/eller forudbetaling straf inkluderet. Lad os tage et kig på hver af disse fire og se, hvordan de kan påvirke dit lån sammenligning.

Kreditforsikring er meget gerne at tage ud livsforsikring med din kreditor som modtager. Hvad kreditforsikring gør, er at sikre, at hvis du skal dø, blive handicappet, mister dit job eller på anden måde bliver ude af stand til at betale dit lån långiver vil blive betalt.

En sammenligning af lån bør ikke kun omfatte omkostninger til kreditforsikring, men den type forsikring, der indgår og kræves. Du kan overveje kredit livsforsikring, kredit invalideforsikring, kredit ejendom forsikring eller kredit arbejdsløshedsforsikring, eller en kombination af en eller flere af disse muligheder. Kreditforsikring kan betale dit lån for hele dens løbetid eller det kan være udformet som en kortsigtet opsving mulighed.

Du kan købe kreditforsikring fra din långivende institution som et gebyr, der er føjet til hver af dine månedlige lån betalinger, som et engangsbeløb gebyr, der lægges til det samlede beløb af lånet. I ethvert lån sammenligning huske på, at det faste beløb gebyr vil pådrage sig yderligere renteudgifter samt. Det meste af tiden, dog, den forsikrede kan annullere enhver af disse kreditforsikring muligheder på ethvert tidspunkt i løbet af livet af lånet.

Ingen sammenligning af lån bør udelukke en undersøgelse af kreditforsikring. Den beslutsomhed, at du har brug for nogen af disse forsikringsmuligheder, dog, betyder ikke nødvendigvis, at du skal inkludere dem i dit lån.

Du har måske allerede nogle af denne beskyttelse på plads med andre politikker eller du bare kan finde en bedre aftale andetsteds. Dette gælder især, hvis du taler med transportøren, der nu forsikrer dig for liv, forsikring, Auto eller enhver anden type. Ofte når du pakke de forskellige type forsikring din operatør rabatter tungt.

Selvfølgelig, uanset hvem du betaler omkostningerne i sidste ende skal overvejes i eventuelle lån sammenligning. Bare fordi det ikke bliver betalt til långiver eller som en del af din månedlige lån betaling betyder ikke, at dækningen tilføjet andetsteds ikke er resultatet af lånet.

Udtrykket af dit lån er et afgørende punkt, når du laver et lån sammenligning. Jo længere tid, du bruger at betale tilbage dit lån, jo mere interesse, du vil betale. Bagsiden af det er, at hvis du tager på en højere månedlig betaling for at reducere varigheden af lånet, du kan ende op ude af stand til at foretage betalingerne på et rettidigt grundlag. Hvis dette sker, de sene gebyrer kunne spise op besparelser, der er involveret i undertegnelsen for en kortere sigt.

I en ballon betaling du generelt foretage mindre månedlige betalinger indtil udgangen af lånet, når du foretager en enorm betaling for at færdiggøre. Mens lavere betalinger er store, der er masser lån penge nu og her 18 år af folk, der finder, at på trods af deres bedste indsats, de kan ikke komme op med pengene til ballon betaling. Når du gør et lån sammenligning sin bedste for at undgå en ballon betaling.