En gammel udbytte bestand investering idé, for en ny Generation

Død og skatter! Visheder af liv! Og så, selvfølgelig er der afdrag på realkreditlån, utility regninger, telefonregninger, bil betalinger og tørstige biler. Tilføje, at købmand og tøj regninger, og der synes at være mere så bare død og skatter som visheder af liv.
At have den viden disse udgifter er fastsat for de fleste af dit liv, hvorfor så ikke begynde en plan om at tage sig af udgifter? Hvorfor ikke have investeringsplaner, der vil betale alle regninger uden at bruge out-of-pocket penge?
For eksempel, pant, hvorfor ikke begynde at købe materiel i 3 forskellige banker, der har en historie om at øge deres udbytte hvert år? Købe aktier i tre banker, der har forskudt pay-out udbytte datoer. En bank, der vil betale deres udbytte i januar, andre bankens udbytte betalende i februar, og den tredje udbytte fra en bank, der betaler i marts. Dette vil give både mangfoldighed og en månedlig udbytte check, hele året rundt. Opbygge din position i disse værdipapirer, indtil udbytte fra bankerne tager en bid af en bank pant betaling.
Egne 3 forsyningsvirksomheder og 3 gas eller energi virksomheder, ved hjælp af den samme investeringsstrategi. Opbygge disse stock positioner, mens du er ansat til at lette de monetære byrder, når du går på Pension.
Opbygge en aktiemarkedet portefølje, der vil give dig en dividende kontrol hver uge i året. Alt det kræver er tolv virksomheder, at udbetale et udbytte. Tolv virksomheder at modtage udbytte kontrol hver uge af året, for resten af dit liv. Om du finder at målet umagen værd, bare i tankerne det eneste, der kommer uden indsats er alderdom.
Bruge den tid det tager at lære af andre og drage fordel af erfaringerne fra andre. Gøre hver investering dollar brugt bringe værdi i form af kontant udbytte. Du vil finde, at investere i de virksomheder, der hæve deres udbytte hvert år kombineret med stock påskønnelse til at være en meget kraftfuld og effektiv rigdom opretter formel.
Websted: