Grundlæggende Typer Af Opbevaring Senge

Foggy City Bridge

Dette betyder, at de spaltegulve base (hvilket i sig selv er omkring 6 cm dyb) hviler på temmelig dybt inde i siderne, og med vores 20 cm madras top af maden når 62cm høj. Måske ved hjælp af store metal hjørne beslag på indvendige hjørner ville også have hjulpet. Så et ben i hvert hjørne og et motionscenter stråle med et ben i hver ende til at starte med. Kanterne af skuffefronter og side paneler, der sidder OVER ben, ikke flugter med dem, så du kan tilpasse dem til venstre og højre for at få endnu en bredde på ben, der viser.(Se 3rd billede af hjørnet).

Drawer78 Med nogle masen og trække fik vi det tilbage-pladsen og kører problemfrit, men i den sidste ende, jeg har sat en bjælke over hele venstre nederste skuffe for at sikre squareness. Benene overlapper sider ved blot at 4cm i bunden af siderne. De side paneler, hvor der er ingen skuffer eller hvor siderne af skuffer ville ellers være synlig, er, som nævnt, 9mm underlayment, som skuffefronter. Skuffefronter er 27cm dyb. Ikke vedhæfte fronter, indtil du har installeret de skuffer og foret alt op pænt. Så, prøv at få deres ønsker og behov, når re-dekoration og de vil gerne gå til deres værelser enhver tid af dagen! Bedst af alt, man behøver ikke at være født en pæn-freak til at gøre dette til at ske.

Nå, det betyder ikke, du kan stadig ikke give dig skuffer nedenunder! Dette gjorde jeg, for det meste, så vores kat kan komme ind under sengen for at skjule, når den hollandske gå beserk med fyrværkeri nytårsaften, http://sengemedskuffer.dk men det kan give adgang for opbevaring af meget sjældent nødvendige elementer. Jeg vil sige, at Alt fungerede fint, indtil vi flyttet sengen fra og derefter tilbage til sin position, så er det en tendens til ikke at opretholde den nøjagtige pladser, der er nødvendige for, skuffer til at køre ordentligt. “Det startede med hovedpine, så opkastning, og derefter efter at de mareridt begyndte.

Så benene til at flanke hver skuffe, som du kan se på billedet nedenfor. Hvis du gik glip af de Gratis Planerne for Beklædt Hovedgærde, du kan tjekke dem ud HER! Gratis planer og vejledning til at bygge en DIY Dobbelt-Platform Chevron Seng ved Shanty2Chic! LowCost DIY Murphy Mur Bed Frame Træbearbejdning Planer. Du kan gøre din seng til et lager bed slags ved at skubbe skuffer under din seng ramme, der er bygget specielt til underbed brug. Denne enkle platform bed frame har langt den højeste vægt kapacitet på nogen af mine picks, op til 3.000 kilo, så hvis du er på udkig efter maksimal støtte, kan dette være noget for dig. Stærk og Sej Platform Bed DIY – Instructables.