Sundhed besparelser regnskaber – hvad du bør vide!

Måske tog det State of The Union adresse fra præsident Bush til at bringe begrebet af Health Savings Accounts ud i åbne så alle kan se. Hvorom alting er, er dette en idé og virkelighed, som er længst og en fantastisk løsning til sygesikring for mange mennesker. Sundhed bankbog, kombineret med en følgesvend lavpris-høj-fradragsberettigede sundhedspleje forsikring plan, vil tage bid af månedlige udgifter for mange forbrugere, og levere en kraftfuld besparelser komponent på samme tid. Lad os se på detaljerne.
Mens Kongressen vedtog lovgivning skaber sundhed bankbog i 2003, har det taget et stykke tid for word til at komme ud. I en nøddeskal, handlen er som følger: sundhed opsparingskonti er skattefri opsparingskonti, som nødvendigvis er parret med en høj-fradragsberettigede forsikringspolice for katastrofale lægeudgifter. Du er i stand til at sætte så meget som $5150 (familie) eller $2600 (individuelle) om året ind på disse konti, som igen anvendes til dækning af normale og gængs medicinske udgifter, som lægebesøg, rutinemæssig checkups, osv. Nogle af de pæne ting om disse konti, udover den skattefrie del, er at du kan overføre ubrugte penge fra år til år, og det betyder ikke noget hvor du arbejder, eller for hvem. De er helt transportabel. Også i de fleste tilfælde er det meget muligt at realisere store besparelser på din årlige forsikring og medicinske udgifter. Når du er ansvarlig for hvor meget du bruger, og hvor mulighederne er øjenåbnende. Plus, er du ikke bundet til nogen plan bestemt læge eller medicinsk gruppe: du kan frit vælge hvem du ønsker. Sundhed bankbog, når konfigureret korrekt, kan ikke kun spare dig masser af meony, men også kan ikke blive annulleret undtagen af dig.
En anden lokkende indstilling vedrørende sundhed opsparingskonto er besparelser aspekt. Hvis du har en traditionelle IRA eller 401 (k) får du fradrag for alle contribututions gjort årligt, men efter alder 65 alle udlodninger beskattes både den føderale og statslige plan, herunder kapitalvinding. (Roth IRA gælder ikke) Med en sundhed opsparingskonto får du de samme fordele som med IRAS og 401 (k)’s, med den store forskel er, at penge trukket tilbage for kvalificeret lægeudgifter beskattes aldrig! Også, med sundhed opsparingskonti er der ingen aldersbegrænsning på Hvornår du kan trække midler som er der med de andre. Så vidt anvendelse af disse midler til pensionering formål, kan sundhed opsparingskonti trækkes tilbage efter alder 65 til ethvert formål, uden straf, selv i dette tilfælde ville du betale indkomstskat. Dette ser endnu bedre når du indser, at konto påskønnelse på sundhed besparelser regnskaber, forretningsboeger er skattefrit, og ser endda bedre for dem, der er selvstændige, der kan afskrive 100% af sundhedspleje præmier. Så i kraft, køber du en høj selvrisiko forsikring plan, betale præmier fra din virksomhed, og besparelser oodles af kontant skattefri i din sundhed opsparingskonto. Selvfølgelig ikke vil bør du blive syg, du ikke kun har evnen til at betale for din pleje, en alvorlig sygdom være den familie-finansiering katastrofe det ofte er disse dage. Mere end 1 million amerikanere hvert år ender i medicinsk konkurs på grund af utilstrækkelig dækning. Lad ikke dette ske for dig!
Health Savings Accounts er et tog længst endelig ankommer til stationen. Sørg for at klatre ombord!
Copyright 2006 Keith Thompson